www.gaarthuis.nl
logo
Home
Wij over het bedrijf
Mogelijkheden
Foto's werk
Contact

Verbouw

Het plaatsen van een dakkapel, een dakopbouw, een serre, een aanbouw aan een keuken of woonkamer: het is slechts een greep uit de mogelijkheden die Aannemersbedrijf Gaarthuis B.V. te bieden heeft. Maar ook voor het maken van de bouwtekening, het verzorgen van de bouwaanvraag en het overleg met de gemeentelijke instanties kunt u bij ons terecht.

  • Indien gewenst regelen en verzorgen wij de complete verbouwing van a tot z, waaronder het aansturen van diverse onderaannemers en andere specialisten. 

Nieuwbouw

De bouw van een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij voor u realiseren. Wij bieden maatwerk wanneer u wilt wonen/werken met plezier, voorzien van gemak, comfort en stijl. Een uniek product, op maat gemaakt voor u en geheel volgens uw wensen. 

 

Onderhoud

Voor u als opdrachtgever kunnen wij alle werkzaamheden omtrent het onderhoud van uw huis uitvoeren. Enkele voorbeelden van diverse werkzaamheden zijn:

 

  • Vervangen en plaatsen van dakkapellen
  • Geheel renoveren van de woning
  • Vervangen van kozijnen en ramen
  • Herstellen van (delen van) het dak
  • Herstellen van houtrot in deuren, ramen, kozijnen en daklijsten
  • Uitvoeren van schilderwerkzaamheden

Vastgoedbeheer

 

Voor diverse woningcorporaties en beleggers voeren wij compleet gevelonderhoud, mutatie- en servicewerk, keuken- en badkamerrenovatie, groot onderhoud en isolerende voorzieningen uit. 

 

Certificaten

Aannemersbedrijf J.J. Gaarthuis BV mag zich sinds 1 januari 1999 erkend leerbedrijf bij Fundeon noemen. Deze certificering geeft een extra kwaliteitslabel aan onze onderneming. Fundeon kent deze erkenning toe als blijkt dat de bedrijfsvoering voeldoet aan de strenge kwaliteitsnormen.

 

 

Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een passende offerte zullen voorleggen.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

  

 


J. J. Gaarthuis BV | info@gaarthuis.nl